Раджничи (Югослав тілінде кәуап)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті 100
бұзау еті 100
пияз 50
ұнтақталған қара бұрыш
тұз 3.
бұзау еті 100
пияз 50
ұнтақталған қара бұрыш
тұз 3.
Сипаттамасы Етті кесектерге (шамамен 3х3 см) турап, шошқа еті мен бұзау етін кезек-кезек 6 бөлікке шашлыкқа салып, шашлыкта үлкен отта шамамен 10 мил қуырады. Содан кейін тұздалған, бұрышталған және бумен пісірілген, сақиналарға кесілген пияз және қара нанмен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Раджничи (Югослав тілінде кәуап) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті 100, бұзау еті 100, пияз 50, ұнтақталған қара бұрыш, тұз 3.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz