Ерекше тәсілмен ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ыдысқа туралған ет, пияз, сарымсақ, шөптер, тұз, бұрыш салыңыз. 3аздап құрғақ ақ шараппен тұздап, 15 минутқа қалдырыңыз. Содан кейін табиғи шырын шығуы үшін бәрін мұқият араластырыңыз. Біз кастрюльді алып, отқа қоямыз және оған сары майдың кішкене бөлігін ерітеміз, содан кейін жасылдан бастап, дайындалған массаны сол жерге салып, қатты отта қайнатамыз. Кезектесіп 15 минут ішінде кастрюльге туралған қызанақ туралы есеп беру керек. Кәстрөлді қақпақпен жабыңыз. Бірнеше минуттан кейін қабығы аршылған және туралған баклажандарды да салып, сәл "Ұстағанда" алма кесектерін қабығымен жоғары қарай жайыңыз. Қақпақпен жабыңыз, 15 минуттан кейін. Дайын.