"Ла Анкле Бенс" тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сәбіз 2 дана. пияз 1 дана. қайнатылған шұжық 100 г. кетчуп қалауыңыз бойынша өсімдік майы
Сипаттамасы Сәбізді текшелерге кесіңіз, қыздырылған өсімдік майы бар табаға салыңыз, қақпақпен жабыңыз - оны сөндіріңіз. Осы уақытта пияздың басын баяу мүмкіндігінше ұсақтап турап, табаға да лақтырыңыз. Содан кейін қайнатылған шұжықтың екі "дөңгелегін" текшелерге кесіңіз, алдыңғы ингредиенттерге қосыңыз, пияз қызарған кезде араластырыңыз, бір минуттан кейін кетчуп құйыңыз, қайтадан араластырыңыз және отты мүмкіндігінше азайтыңыз, қақпақпен жабыңыз. Бір минуттан кейін тұздық дайын болады.