"Дорбаға" пісірілген жұмыртқа, зығыр тұздығымен күріш қосылған
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 жұмыртқа, 20 г күріш, дәміне қарай тұз, 100 г ақ тұздық. Жұмыртқаны пісіріңіз, қабығын аршыңыз, күрішті пісіріңіз және маймен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде күрішті үйіндіге салыңыз, күріштің үстіне жұмыртқа салып, үстіне ақ ет тұздығын құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Дорбаға" пісірілген жұмыртқа, зығыр тұздығымен күріш қосылған пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
