Орыс қатпарлы қамыры (ашытқы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытқы қамырын дайындаңыз, салқындатыңыз, қалыңдығы 1,5 см төртбұрыштап жайыңыз, майды белгілеп, қамырдың жартысы маймен жабылатын етіп жұқа пирожныйлар түрінде қамырға біркелкі жайыңыз. Содан кейін майды қамырдың екінші жартысымен жауып, майдың біркелкі орналасуын қадағалап, ұзына бойына жайыңыз. Қамырды төртке бүктеп, 15-20 минутқа шығарыңыз. суықта илектеуді 15-20 минут аралықпен тағы 2 рет қайталаңыз. Осыдан кейін қамыр дайын болады.