Минск стиліндегі балық шарлары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
600-700 г балық
сүтке малынған 1 тілім ақ нан
2 пияз
2 жұмыртқа
1 ас қасық. сары май қасық. Тартылған ет үшін: 300 г қырыққабат
2 пияз
200 г жаңа саңырауқұлақтар
тұз
бұрыш.
сүтке малынған 1 тілім ақ нан
2 пияз
2 жұмыртқа
1 ас қасық. сары май қасық. Тартылған ет үшін: 300 г қырыққабат
2 пияз
200 г жаңа саңырауқұлақтар
тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Ұсақталған балықты дайындаңыз (балық, нан, пияз, май, жұмыртқа). Пирожныйларды пирожныйлар түрінде пішіндеңіз. Әр торттың ортасына қуырылған қырыққабаттан, пияздан және саңырауқұлақтардан тұратын салманы салыңыз. Торттардың шеттерін орап, үгінділерге салып, оларға шарлар пішінін беріп, қуырыңыз. Картоп пюресі, қызанақ және маринадталған саңырауқұлақтармен бірге қызмет етіңіз, майдалап туралған шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Минск стиліндегі балық шарлары пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 600-700 г балық, сүтке малынған 1 тілім ақ нан, 2 пияз, 2 жұмыртқа, 1 ас қасық. сары май қасық. Тартылған ет үшін: 300 г қырыққабат, 2 пияз, 200 г жаңа саңырауқұлақтар, тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz