Сүт соусындағы тұқы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г сазан, 2-3 кесе сүт, 1 пияз, 1 лавр жапырағы, 3 - 4 бұрыш бұрышы, 1 сәбіз, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сүтті кастрюльге жылытыңыз, пиязды, сәбізді тураңыз, дәмдеуіштерді салыңыз да, қайнатыңыз. Балықты тазалаңыз және кесектерге кесіңіз. Қайнаған сүтке құйыңыз да, сұйықтықтың қайнауына жол бермей, баяу отта 15-20 минут қайнатыңыз. Дайын балықты табаққа салыңыз, тұздықпен жабыңыз және суытыңыз.