Сүзбе қосылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 кг картоп, 100 г сүзбе, 20 г. май, тұз, жасыл ақжелкен. Картопты тазалаңыз немесе мұқият жуып, қабығында қайнатыңыз. Тазартылған картопты суда ұзақ уақыт ұстауға болмайды, өйткені олар С дәруменін жоғалтады, қайнатылған картопты қабығынан аршып, төрт бөлікке бөліп, езілген сүзбе себіңіз. Үстіне май құйып, жасыл ақжелкен себіңіз. Сүтпен немесе йогуртпен бірге беруге болады. 1 порция - 1394 кдж/ЗЗЗ ккал. Б- 15 г, Ж -9 г, У- 48 г.