Литва тілінде құлақтары бар борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер Сорпа үшін: сүйектер 50, саңырауқұлақ сорпасы 75, қызылша 60, пияз 7, сәбіз 8, ақжелкен (Тамыр) 6, сірке суы (9%) 1,2, лавр, хош иісті бұрыш, тұз 2, құлаққа: бидай ұны 30, жұмыртқа 1/4 дана., су 10, тартылған ет үшін: кептірілген саңырауқұлақтар 9, сары май 3, пияз 14, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Сүйек сорпасын пияз және тамырымен қайнатады. Пісірудің аяқталуына 40 минут қалғанда сірке суын, майдалап туралған шикі қызылшаны, тұзды, дәмдеуіштерді қосыңыз. Дайын сорпа сүзіледі және саңырауқұлақ сорпасымен біріктіріледі. Қамыр иленеді, жұқа қабатқа жайылады, төртбұрыштап туралады және кептірілген қайнатылған саңырауқұлақтардан, қуырылған пияздан, тұздан, бұрыштан дайындалған тартылған ет қосылған құлақтар пішінделеді. Қызмет көрсету кезінде бөлек қайнатылған құлақтарды шөптермен жабылған ыстық сорпаға салады.