Козинаки "Үйде жасалған"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер күнбағыс майы - 5 ас қасық. л. (жақсырақ иіссіз) қант - 5 ас қасық. л геркулес - 5 ас қасық. л.
Сипаттамасы Қуыруға арналған табада сары май мен қантты араластырыңыз. Табаны орташа отқа қойып, қант еріп, күйіп қалмас үшін қоспаны үздіксіз араластырыңыз. Содан кейін біз сұлы майын қосып, бәрін тез араластырамыз, сонда барлық сұлы сироппен ылғалдандырылады. Масса қоюланып, алтын түске ие болған кезде оны тез арада бұрын суық сумен суланған тақтаға (немесе табаққа) салыңыз. Массаны тез тегістеңіз және оны төртбұрыштап тураңыз. Тоңазытқышқа жарты сағатқа қоюға болады.