Сұлы ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кесе сұлы үлпектері, 3 кесе сүт, май, қант және дәміне қарай тұз. Қазіргі уақытта сұлы үлпектерінен жасалған "Геркулес" ботқасы барған сайын танымал болып келеді. Бұл ботқаның тағамдық құндылығына ешкім күмәнданбайды және оны дайындау қарапайым және жылдам. Сұлы үлпектерін ыстық сүтке құйып, қант, тұз қосып, араластыра отырып 10-15 минут қайнатыңыз. Ботқаны басқа жолмен дайындауға болады. Ол үшін кешке сұлы майын сүтпен құйып, тұз, қант салып, араластырып, таңертең ботқаны отқа қойып, араластыра отырып, қайнату жеткілікті. Ботқасы дайын!