Әрбір үй шаруасындағы әйел пирогтарды қалай пісіруді біледі және өзінің "Қолтаңбасы" бар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы рецепт бойынша. Ал сіз оларды үстелге - табаққа, вазаға қалай ұсынасыз? Ал егер сіз себетті пирогтармен толтырсаңыз? Қараңызшы, ол сіздің үстеліңізді қалай безендіреді! Сіз оны "Шу" торттары сияқты дайындалған кондитерлік қамырдан "тоқуға" болады. Кәстрөлді немесе кастрюльді немесе өлшемдері себеттің өлшеміне сәйкес келетін басқа ыдысты алыңыз. Пергаменттің түбін және қабырғаларын орап, үстіне қамырды босатыңыз (саптамасы бар кондитерлік қапшықтан). Бірнеше тік жолақтар, содан кейін көлденең жолақтар қолданылады. Түбі екі қабатта үздіксіз жолақтармен жабылған. Себетіңізді қалай "тоқуға" болатындығы көп жағдайда сіздің қиялыңызға байланысты. Себетті бір сағат ішінде 100 вт-та пісіру керек. Дайын себетті табадан алыңыз, қағаздан босатыңыз және оған пирогтарды салыңыз.