Ірімшіктер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қышқыл қаймақ немесе қатпарлы қамыр мен сүзбе салмасын дайындаңыз. Қамырды турникетке жайыңыз, 20 тең бөлікке кесіңіз, оларды шарларға айналдырыңыз және бір -бірінен 5 см қашықтықта майланған пісірме табаққа салыңыз. Қамырды он минуттық тексеруден өткізгеннен кейін, әр шарға әйнектің түбімен немесе пестицамен ойық жасаңыз. Ірімшіктің шеттерін жұмыртқамен майлап, сүзбе салмасын қасықпен қуысқа біркелкі қабатқа салыңыз. Қамырға қайтадан он минуттық дәлелдеме беріңіз, содан кейін ғана ірімшіктерді 220-240 С температураға дейін қыздырылған пеште пісіріңіз, дайын ірімшіктерді шетінен сары маймен майлаңыз.