Картоп ірімшіктері. 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 700 гр. бидай ұны - 1 ас қасық жұмыртқа - 1 дана. тұз.
Сипаттамасы САЛМАСЫ: сүзбе - 150-200 гр. жұмыртқа - 1 дана. қант. Картопты қайнаған тұзды суға қайнатыңыз, суды төгіп тастаңыз, картопты құрғатыңыз және електен ыстықтай сүртіңіз. Қалған компоненттерді қосып, бәрін мұқият араластырыңыз. Толтыру үшін сүзбені електен сүртіңіз, оған жұмыртқа, қант және тұз қосыңыз. Қамырдан пирожныйлар жасаңыз және олардың әрқайсысына құдықтарға салманы салыңыз. Үстіне сарысын жағып, өсімдік майымен майланған пісірме табаққа пісіріңіз. Картоп ірімшіктеріне қаймақпен бірге ыстық күйінде қызмет етіңіз.