Алма муссы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 10 ПОРЦИЯҒА АРНАЛҒАН ӨНІМДЕР: Алма - 350 г. Қант - 150 г. Жарма жармасы - 80 г. Лимон қышқылы - дәміне қарай Су - 750 г.
Сипаттамасы Жармаға алма муссы. Алманың қабығын аршып, өзегін алыңыз, тілімдерге кесіңіз және пісіріңіз. Сорпаны ағызып, ағызып, алманы електен сүртіңіз. Пюре пюресіне қант, лимон қышқылын қосып, қайнатыңыз. Содан кейін жарманы жұқа ағынмен енгізіп, араластыра отырып, 15 минут пісіріңіз. Қоспаны.30-40ш дейін суытып, қалың, үлпілдек көбік пайда болғанша шайқаңыз. Содан кейін қалыптарға құйыңыз және салқындатыңыз. Қызмет көрсету кезінде кез-келген сиропты құйыңыз (таңқурай, құлпынай, лимон).