Дайындау:
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Бір порцияда шамамен. 400 ккал.
Сипаттамасы Картопты щеткамен тазалаңыз. Аскөкпен бірге суық тұзды суға салып, дайын болғанға дейін 20 минут қайнатыңыз. Сүзбемен араластырыңыз. Салатты дәміне қарай тұз, бұрыш және паприка ұнтағымен дәмдеңіз. Шалғам мен сүзбе салатымен жақсылап араластырыңыз. Картопты салқындату үшін ас үй тақтасына жайыңыз. Содан кейін оларды қабығынан тазалаңыз. Тазартылған картопты табаға салыңыз да, қызарғанша майға қуырыңыз. Картопты шалғам мен жұмыртқа салатымен бірге беріңіз. Табада қалған майды картоптың үстіне құйыңыз.