Бұршақ қосылған рутабага
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер рутабага 600-700 г, сары май 50 г, жасыл бұршақ 1 стакан, қаймақ тұздығы 1 стакан.
Сипаттамасы Рутабагалардың қабығын аршып, қалыңдығы шамамен 2 см шеңберлерге кесіңіз, олардың бір жағында сақиналы ойықтар жасаңыз. Швед кружкаларын кастрюльге салыңыз, үстіне су құйыңыз және дайын болғанға дейін пісіріңіз. Рутабага дөңгелектерінің ортасын қасықпен абайлап алыңыз. Сіз кең шыныаяқтар алуыңыз керек. Шыныаяқтарға тұз себіңіз, май құйыңыз және пеште жеңіл қабық пайда болғанша пісіріңіз. Пісірілген шыныаяқтарды табаққа салыңыз, оларға жасыл бұршақ салыңыз, қаймақ тұздығын немесе май құйыңыз. Бірақ қаймақ тұздығын қалауыңызша өзіңізге ұнайтынымен ауыстыруға болады.