Картоптан жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызмет көрсету кезінде кастрюльді кесектерге бөліп, сары маймен немесе қызыл тұздықпен, саңырауқұлақтармен себеді. Қаймақ бөлек беріледі. Тазартылған картопты қайнаған тұздалған суға салып, толық дайын болғанға дейін жеткізеді, содан кейін суды ағызады, картопты кептіреді, ыстық күйінде езеді, содан кейін 40-50 ° C дейін салқындатады, шикі жұмыртқаны енгізеді және жақсылап илейді, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосады. . Маймен майланған және нан үгіндісіне себілген пісірме табаққа картоп массасының жартысын 2 см қабатқа жайыңыз, үстіне тартылған ет салыңыз, оны біркелкі қабатқа жайыңыз. Жоғарыдан картоп массасының екінші жартысымен жабылады, беті тегістеледі, қаймақпен майланады және пеште пісіріледі. Фаршты жұмыртқа қосылған жасыл пияздан дайындауға болады. Кәстрөлді бір картоп массасынан салмасыз дайындауға болады.