КОФЕ ДӘНДЕРІН ҚУЫРУ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кофенің дәмді және хош иісті болуы үшін жаңадан қуырылған дәндер қажет. Жасыл дәндер табаға қалыңдығы 3 см-ге дейін біркелкі қабатқа құйылады. Және дәндер қараңғыланғанша үздіксіз араластыра отырып, отқа немесе пешке қойылады. Дәндердің бірін тістеріңізбен тістегеннен кейін, дәндердің сырты ғана емес, іші де қарайып кеткеніне көз жеткізіңіз. Тым ұзақ қыздыру дәндерді сусын жасайтын майдан айырады, ал тым бозғылт дәндер де жаман сусын береді.