"40Х40" ликері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Апельсинде өткір пышақпен (өте терең емес) тесіктер кесіледі, олардың әрқайсысында бір түйір кофе (барлығы 40 тесік) жабылады. Толтырылған апельсинді кез келген тығыз жабылатын ыдысқа салыңыз, қант қосып, арақ құйыңыз. Барлығын мықтап жауып, қараңғы жерде 40 күн қалдырыңыз. Штамм (апельсинді аздап сығуға болады, бірақ жалпы ыдысқа салмаған дұрыс, себебі ол бұлтты тұнба береді, ал қалған сусын мөлдір болады). Апельсинді жемеген жақсы. апельсин (ірі) 1 дана. кофе 40 дән қант 30-40 дана арақ 1/2 литр