Түсті қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 1,5 л су, тұз, 1 бас гүлді қырыққабат, 30 г ұн, 30 г сары май, 2 жұмыртқаның сарысы.
Сипаттамасы (тағамдар: французша) Гүл шоқтарына кесілген гүлді қырыққабатты тұзды суға пісіріп, сорпаны безендіру үшін бірнеше гүл шоғын қойып, қалғанын електен сүртіңіз. Алынған пюрені ұнмен араластырыңыз және сұйықтықпен сұйылтыңыз. Баяу отта пісіріңіз - тағы 20 минут. Қызмет көрсету кезінде сарысы, сары маймен дәмдеңіз және қырыққабат шоқтарымен безендіріңіз.