"Аққала" печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 300 гр. қант ұнтағы, 4 ақуыз, 250 гр. жаңғақтар, 250 г алма немесе шие сиропы, 5г. лимон қышқылы, 2г. ванилин.
Сипаттамасы Салқындатылған мяс тұрақты масса пайда болғанға дейін шайқаңыз, шайқау процесінде біртіндеп дайындалған қант ұнтағын құйыңыз, ет тартқышқа туралған жаңғақтарды қосыңыз, абайлап араластырыңыз, сиропты құйыңыз және баяу отта қалың массаға жеткізіңіз. Біртіндеп араластыра отырып, массаны өсімдік майымен майланған қалыптарға салыңыз, қантталған жемістермен безендіріп, 90- 120град пешке салыңыз. Дайын қамырды қалыптан абайлап шығарып, табаққа салыңыз.