"Құдық" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Оны дайындау үшін бізге қажет: - 1 стакан қант, - 1 пакет маргарин (250 г), - 2 стакан қаймақ (қышқыл сүтті қолдануға болады), - 3 жұмыртқаның сарысы, - сірке суымен сөндірілген сода шөкімі, - ұн (мөлшері көрсетілмеген, оны консистенцияға қосу керек) өте тығыз емес қамыр). Шын мәнінде, барлық ингредиенттерді араластырыңыз және алынған қамырдан бөренелер жасаңыз (болашақ құдықтың компоненттері). Ол үшін 16 ұзын таяқшаны (ұзындығы шамамен 26 см, диаметрі 10 мм) және 12 қысқа (ұзындығы 16 см, қимасы бірдей) домалату керек. Тұмшапеште 180-200 С температурада шамамен 20 минут пісіріңіз, дайын бөренелер қимасы бойынша шамамен 20 мм. Олардың ішінен нысанды бүктеңіз: алдымен ұзыннан 4-тен 4-ке дейін, содан кейін саңылауларда - қысқа, нысанды қалау технологиясы жеке болғанымен, қысқасы: кімге ұнаса. Төсеу кезінде таяқшаларды бекітетін қосылыспен - креммен жабу керек, ол келесідей жасалады: Ол үшін сізге қажет: - қалған 3 жұмыртқаның белка, - 1,5 кесе қант, Қатты емес көбікке шайқаңыз (ол ағып кетпес еді). Иә, кремді пайдалану үшін таяқтарды пісіріп, салқындатқаннан кейін шайқау керек. Қалаудан кейін қалған кілегей дайын затқа құйылады және мұзды құдықтың иллюзиясын тудыратын осындай мұздықтарды құрайды. Дайын нысанның ішіне шампан бөтелкесі салынған немесе басқа нәрсені печеньемен толтыруға немесе тіпті бос қалдыруға болады, бірақ қонақтар шампанның мұндай маңызды емес жерде ойлануынан балдақтайды.