"Кірпілер" печеньесі 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Рецептті Лена қарапайым қысқа қамырдан жасалған қамырды илеу үшін жіберді (бәрі біледі деп үміттенемін), оны жайып жіберуге болады. Қысқасы, жайып, ұн себіңіз де, орамға айналдырыңыз. Содан кейін шұжық тәрізді тілімдерге (жіңішке) кесіңіз. Әр шеңберді жолақ етіп түзеткеннен кейін, оларды пісірме табаққа салыңыз да, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қамыр пісіп жатқанда, 3-4 жұмыртқаның ағын қантпен қалың көбікке шайқаңыз. Тұмшапештен жолақтарды алып тастағаннан кейін, олар суығанша күтіңіз, содан кейін оларды ұзындығы 2-3 см кесектерге бөліңіз. Печеньелерді ақтармен араластырыңыз және кішкене кесектерге пісіру парағына салып, қалыпты температурада шамамен 20-25 минут пісіріңіз. Печенье дайын. Асың дәмді болсын. Ескертпе: бір жерде 1 кг қамыр алу үшін жеткілікті өнімдерді алыңыз.