"Актрисаның құпиясы" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
6 ақуыздан безе жасалады. Оның үстіне
егер ол күйіп кетсе
қорқынышты емес
бұл өнімге өткір дәм береді. 6 сарысы
бір пакет сары май мен 6 ас қасық қанттан крем дайындалады: - майды ағаш қасықпен езіңіз
ол ағып кетпес үшін
- жұмыртқаның сарысы мен қантты миксермен жұмыртқа болғанша шайқаңыз
- лимон қабығы мен шырынын қосыңыз - дәміне қарай
- қоспаны шайқаңыз
майды кішкене бөліктерге қосыңыз
- алынғанын тоңазытқышқа салып
дұрыс қатып қалуына мүмкіндік беріңіз.
егер ол күйіп кетсе
қорқынышты емес
бұл өнімге өткір дәм береді. 6 сарысы
бір пакет сары май мен 6 ас қасық қанттан крем дайындалады: - майды ағаш қасықпен езіңіз
ол ағып кетпес үшін
- жұмыртқаның сарысы мен қантты миксермен жұмыртқа болғанша шайқаңыз
- лимон қабығы мен шырынын қосыңыз - дәміне қарай
- қоспаны шайқаңыз
майды кішкене бөліктерге қосыңыз
- алынғанын тоңазытқышқа салып
дұрыс қатып қалуына мүмкіндік беріңіз.
Сипаттамасы дәл осы мәселе кремнің сұйық болып шықпауында. Одан әрі өнер орын алады: - жақсы сорпа табағынан сәл үлкенірек ыдысты алыңыз (көк- до міндетті түрде тегіс болуы керек), - оны үстіңгі жағы кесілген жақтауларға салыңыз, - безе арасындағы бос орындарды кесектермен және сол бенің ұнтағымен жабыңыз, - кремді қалың қабатқа жағыңыз (мен шпательді қолдануды ұсынамын). Процестің ең қиын сәттерінің бірі), - барлығын жаңғақпен себіңіз - шамамен тырнақ өлшеміндегі кесектер. Жаңғақтарды аяуға болмайды! - кесектермен және безе ұнтағымен жабыңыз - қалың, - кремді қайтадан жағыңыз, - ингредиенттер таусылғанша операцияны қайталаңыз, - алынған пирамидалықты безе ұнтағымен себіңіз және мүкжидекпен безендіріңіз. Егер қонақтар немесе әлі есік алдында жоқ адамдар тортты тоңазытқышқа салса, Салқындатылған түрде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Актрисаның құпиясы" торты пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 6 ақуыздан безе жасалады. Оның үстіне, егер ол күйіп кетсе, қорқынышты емес, бұл өнімге өткір дәм береді. 6 сарысы, бір пакет сары май мен 6 ас қасық қанттан крем дайындалады: - майды ағаш қасықпен езіңіз, ол ағып кетпес үшін, - жұмыртқаның сарысы мен қантты миксермен жұмыртқа болғанша шайқаңыз, - лимон қабығы мен шырынын қосыңыз - дәміне қарай, - қоспаны шайқаңыз, майды кішкене бөліктерге қосыңыз, - алынғанын тоңазытқышқа салып, дұрыс қатып қалуына мүмкіндік беріңіз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
