"Актрисаның құпиясы" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 6 ақуыздан безе жасалады. Оның үстіне, егер ол күйіп кетсе, қорқынышты емес, бұл өнімге өткір дәм береді. 6 сарысы, бір пакет сары май мен 6 ас қасық қанттан крем дайындалады: - майды ағаш қасықпен езіңіз, ол ағып кетпес үшін, - жұмыртқаның сарысы мен қантты миксермен жұмыртқа болғанша шайқаңыз, - лимон қабығы мен шырынын қосыңыз - дәміне қарай, - қоспаны шайқаңыз, майды кішкене бөліктерге қосыңыз, - алынғанын тоңазытқышқа салып, дұрыс қатып қалуына мүмкіндік беріңіз.
Сипаттамасы дәл осы мәселе кремнің сұйық болып шықпауында. Одан әрі өнер орын алады: - жақсы сорпа табағынан сәл үлкенірек ыдысты алыңыз (көк- до міндетті түрде тегіс болуы керек), - оны үстіңгі жағы кесілген жақтауларға салыңыз, - безе арасындағы бос орындарды кесектермен және сол бенің ұнтағымен жабыңыз, - кремді қалың қабатқа жағыңыз (мен шпательді қолдануды ұсынамын). Процестің ең қиын сәттерінің бірі), - барлығын жаңғақпен себіңіз - шамамен тырнақ өлшеміндегі кесектер. Жаңғақтарды аяуға болмайды! - кесектермен және безе ұнтағымен жабыңыз - қалың, - кремді қайтадан жағыңыз, - ингредиенттер таусылғанша операцияны қайталаңыз, - алынған пирамидалықты безе ұнтағымен себіңіз және мүкжидекпен безендіріңіз. Егер қонақтар немесе әлі есік алдында жоқ адамдар тортты тоңазытқышқа салса, Салқындатылған түрде қызмет етіңіз.