"Кірпі" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 250 г бадам, 350 г сары май, 2 ас қасық. 1 стакан суға кофе қасықтары, 1 1/2 кесе қант, ұнтақ пакеті, ванильді қант. Губка торты үшін: 5 жұмыртқа, 11/4 кесе қант, 1/4 кесе ұн. Қамырды тікбұрышты параққа жұқа қабатқа жайып, губка тортын пісіріңіз. Тұмшапештен шығарғаннан кейін оны сүлгіге салыңыз да, орамалмен бірге орамға бұраңыз да, салқындатыңыз, бадам қайнаған суға құйылады, суығанша тұрыңыз. Суды ағызып, бадам қабығын аршып, ұзындығы бойынша жұқа таяқшаларға кесіңіз. Кремді дайындаңыз: сары майды қантпен сүртіңіз, бір шай қасықтан салқындатылған кофенің күшті инфузиясын қосыңыз. Барлық кофе ысқыланғанша және барлық қант толығымен ұсақталғанша сүртіңіз. Салқындатылған бисквитті жайыңыз, кілегеймен майлаңыз, қайтадан ораңыз, барлық жағынан кілегеймен жабыңыз және кірпі инелерінің әсерін алу үшін оған барлық туралған бадамдарды жабыстырыңыз. Тортты жақсылап суытыңыз.