"Диетадағы өлім" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пісіру кезінде джемді қолдануға болады, жақсырақ қышқыл. Қосымша компонент шоколад және барлық түрдегі ұрлықтар болуы мүмкін. Барлық компоненттер дайын болғаннан кейін, сіз торттың өзін жасауға кірісе аласыз. Үлкен таяз, жақсырақ жалпақ табаққа зефир қабаты жайылып, кілегеймен молынан жағылады. Әрі қарай жаңғақ қабаты. Қайтадан кілегей. Содан кейін жеміс, қайтадан кілегей. Тағы да зефир, тағы да кілегей. Жаңғақтар, кілегей. Жемістер, кілегей. Зефир, кілегей. Және т.б. қалай болғанда да, бәрі бітпейді. Содан кейін бәрін жоғарыдан және бүйірден креммен жағыңыз. Құрылыс аяқталғаннан кейін мұның бәрі мұздатқышқа 2 сағатқа, содан кейін тоңазытқышқа түні бойы жіберіледі, одан да көп уақыт кетуі мүмкін. зефир 500 г. кілегей 1 литр жаңғақ 1 стакан жеміс, Алдымен 1 литр кілегей алыңыз (одан да көп - артық жеуге болады), жақсырақ 33%. Тоңазытқышқа 2-3 сағатқа қойыңыз. Содан кейін миксермен аздап қантпен (1-2 ас қасық) өте қалың болғанша шайқаңыз. Және бұл массаны қайтадан тоңазытқышқа салыңыз. Содан кейін қарапайым, кеңестік 500 грамм зефир алынады, ең бастысы оның жаңа, яғни жұмсақ болуы керек. Сыртынан кішкене қыртысқа рұқсат етіледі. Дөңгелек кесектерге кесіледі. Әрбір жарты 3 бөлікке кесіледі (неғұрлым жұқа болса, соғұрлым жақсы). Кесуді жеңілдету үшін екі пышақты алып, оларды бір стақан ыстық суда ұстаңыз. Зефириннің бір дөңгелегін әр кескеннен кейін, пышақты қайтадан стаканға салыңыз да, екіншісін алыңыз да, ауыстырыңыз. Туралған зефирді бөлек табаққа салыңыз. Бір стақан грек жаңғағын ұсақтаңыз. Келесі жемістер болады: апельсин, киви, құлпынай. Олар сондай-ақ дөңгелектерге немесе тілімдерге кесіледі.