Қара өрік, салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2. Сондай-ақ, қара өрік + сәбіз + қаймақ + грек жаңғағынан өте дәмді салат алынады. Қара өріктен сүйекті алып тастаңыз, кесіңіз, үгітілген сәбізді, жаңғақтарды, көп емес қантты қосып, қаймақ құйыңыз. Тоңазытқышқа салғанда ғана өте дәмді болып шығады, ол 3-ке дейін құрғақ болады ... шокты еріген шоколадқа немесе глазурьге батыруға болады. жасаңыз - шоколад кәмпиттері болады 1. Біз қара өрікті алып, жұмсақ болғанша суда ұстаймыз. Біз тұқымдарды алып тастаймыз және олардың орнына жаңғақтың төрттен бір бөлігін саламыз. Алынған жұмсақтықты салат ыдысына салып, қантпен (дәміне қарай қант) шайқалған қаймақ құйып, жақсылап сіңдіру үшін тоңазытқышқа 6-8 сағатқа қоямыз. Қантпен шайқалған бел немесе қаймақпен (қайтадан қантпен) шайқауға болады. Ал жақсырақ, қара өрікті туралған банандармен ауыстырыңыз. Егер мұның бәрі мөлдір ыдысқа жиналса, онда қабаттарда жақсырақ: түбінде банандар, сосын грек жаңғағы, сосын жаңғақ қосылған белки, сосын жай белки.