Дәмді тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауықтың ұшасын бөліктерге бөліп тураңыз, тұзбен, қантпен, дәмдеуіштермен, туралған сарымсақпен сүртіңіз және тұзбен араластырыңыз. Тарыны сұрыптап, оны жылы сумен жақсылап шайып, жарты дайын болғанға дейін сөндіріңіз (суды төгіп тастаңыз), үнемі араластырыңыз. Кәстрөлді отқа қойыңыз, оған тары ауыстырылады, қызыл бұрыш, туралған сарымсақ салынады, сорпа құйылады. Осы уақытқа дейін сковоро- да тауықты қуыру үшін жақсы қыздырылған болуы керек. Поло- тауықтардың бір бөлігін (майсыз) онымен бірге өмір сүріңіз және мезгіл-мезгіл айналдырып, өз шырындары мен майына қуырыңыз. 8 минуттан кейін май, пияз қосып, тағы 4-5 минут қуырыңыз. Тауықты жармасы бар кастрюльге салыңыз да, 5 минут қайнатыңыз. Шөптермен бірге қызмет етіңіз.