Сыра қосылған пішен шаңындағы қайнатылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2-3 кг салмақтағы жас шошқаның артқы ветчинасын алып, майлыққа байлап, үлкен ыдысқа салқын сумен және 2 уыс жаңа, хош иісті шөп шаңымен (шалғынды жалбыз, жусан, тимьян, от, пияз, бетеге, беде және басқа шөптер). 2-3 рет қайнатыңыз, шошқа етін майлықтан алыңыз, кастрюльге салыңыз, 5-10 түйір қара және қызыл бұрыш, 2-3 дана құйыңыз. лавр жапырағы, барлық тамырлар 1 дана, бір бөтелке күшті сыра құйыңыз (жақсырақ сыра сусласы), жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Қайнатылған шошқа етінің үстіне тұздықты құйыңыз.