Вена стиліндегі сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1,5 кг сирлоинді сірке суында, суда және дәмдеуіштерде 3-4 күн ұстаңыз. Содан кейін беконмен (100 г) ұсақтап тураңыз, тұзбен сүртіңіз, ұн себіңіз де, май құйып, соңында қаймақ құйып, түкірікке қуырыңыз. Шырын кастрюльге жиналады, содан кейін оған 1/2 ас қасық ұн құйылады, 2-3 ас қасық қаймақ құйылады, араластырылады, қайнатылады, сиыр етіне осы тұздықтың үстіне құйылады және картоп пен салатпен безендіріледі.