Таңбасы бар майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Аршып, филелерді турап, араластырмай, табаққа салыңыз. Олардың арасында - жасыл пиязға себілген шеңберлерге кесілген қайнатылған картоп. Майшабақтың үстіне таңғышты құйыңыз: өсімдік майымен араластырылған сірке суы (жақсырақ жеміс немесе шарап) (1/4 ас қасық сірке суы үшін 1 ас қасық өсімдік майы).
Сипаттамасы Егер сізде таңдау болса, әр түрлі тұздалған және майлы майшабақ сатып алыңыз. Мысалы, біреуі ысталған, екіншісі әлсіз немесе ащы тұздалған болса, үй шаруашылығындағы біреудің біреуі дәмін татады, екіншісі комуто. Аспазшының құпиясы: майдалап туралған алманы қоссаңыз, майлы майшабақ үшін, ал майонез және қыша қосылған құрғақ майшабақ үшін тамаша таңғыш аласыз (екінші таңғышты біртекті массаға дейін илеу керек). Тағамның әдемілігін сақтау және дастархан басындағыларға таңдаудың қосымша мүмкіндігін беру үшін екі тұздық қайықта ұсыныңыз.