Қой еті қосылған мантылар (Тұшпара)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут

Өнімдер
Ұн 75
қой еті 180
пияз 60
еріген шошқа майы 5
сірке суы (3%) 25
ұнтақталған қызыл бұрыш
тұз.
қой еті 180
пияз 60
еріген шошқа майы 5
сірке суы (3%) 25
ұнтақталған қызыл бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Майлы қозы ұсақ текшелерге кесіліп, туралған пияз пиязымен, салқын сумен, тұзбен, бұрышпен біріктіріледі. Тік ашытқысыз қамырды салмағы 20 г жұқа дөңгелек пирожныйларға жайып, олардың шеттері ортасынан жіңішке болады. Тортқа тартылған ет салынады, шеттері қысылады. Мантыларды 30 минут бойы буға пісіреді. Сірке суы мен бұрыш қосылған сорпамен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қой еті қосылған мантылар (Тұшпара) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся Ұн 75, қой еті 180, пияз 60, еріген шошқа майы 5, сірке суы (3%) 25, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz