(Тағамдар: Еврей)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Для приготовления соуса смешать уксус с оливковым маслом (2/3 масла и 1/3 уксуса), мелко нарезанный чеснок, щепотку соли и черного молотого перца. Тщательно перемешать.
Сипаттамасы Баклажанның қабығы қатты және жылтыр болса, оны аршып алмау керек. Баклажанды өте ұсақ тілімдерге кесіңіз. Кәстрөлге 1 стакан су, 1 шай қасық сірке суын құйып, баклажанды салып, қақпағын жауып, баклажанның түсі өзгергенше 6-7 минут қайнатыңыз. Қақпақты алыңыз да, суды қайнату үшін тағы 5-8 минут пісіріңіз. Суды төгіп тастаңыз, баклажанды салқындатыңыз. Туралған пиязды, жасыл бұрышты және зәйтүн майын қосыңыз. Тұз бен бұрыш себіңіз, жақсылап араластырыңыз. Салқындатылған түрде қызмет етіңіз.