Лосось қосылған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Нанды жалпақ табаққа салып, үстіне сүт құйамыз. 5 минутқа қоя тұрайық. Әрбір тілімді ақырын сығыңыз. 3. Науаны аздап майлап, үстіне 10 тілім нан саламыз. 4. Нанға лосось қабатын жайып, саңырауқұлақтарға себіңіз де, сығылған нанның екінші қабатымен жабыңыз. 5. Үлкен ыдыста жұмыртқаны қалған сүтпен, кілегеймен, үгітілген ірімшікпен бірге ұрып, тұз, қара, ақ бұрыш қосып, алынған қоспаны пісіру парағындағы кастрюльге құйыңыз. 6. Үстіне май текшелерін жағамыз. 7. Кәстрөл қызарғанша 40 - 45 минут пісіріңіз.