Жаңғақ қосылған кеспе кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Кеспе-350 г
жаңғақ-100 г
қант-100 г
ұн - 100 г
сүт - 700 мл
ванилин
1 лимон қабығы
3 жұмыртқа
май - 50 г
жеміс сиропы - 150 мл.
жаңғақ-100 г
қант-100 г
ұн - 100 г
сүт - 700 мл
ванилин
1 лимон қабығы
3 жұмыртқа
май - 50 г
жеміс сиропы - 150 мл.
Сипаттамасы Сүтті қайнатыңыз, қантты (50 г), лимон қабығын, ванилинді салып, оған кеспе қайнатыңыз. Кеспе дайын болған кезде, кесектер пайда болмас үшін араластыра отырып, еленген ұнды қосыңыз. Сарысын, ұсақталған жаңғақтарды және қантпен шайқалған белки қосып, бәрін жақсылап араластырып, маймен майланған кастрюльге салыңыз. Орташа отта пісіріңіз (шамамен 20 минут). Қызарған кастрюльді суытып, жеміс сиропымен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жаңғақ қосылған кеспе кастрюль пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 20 мин. Из продуктов вам понадобятся Кеспе-350 г, жаңғақ-100 г, қант-100 г, ұн - 100 г, сүт - 700 мл, ванилин, 1 лимон қабығы, 3 жұмыртқа, май - 50 г, жеміс сиропы - 150 мл.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz