Сүзбе мен жемістерден жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүзбе - 120 г, жарма - 10 г, 1 жұмыртқаныңга, қант - 15 г, сүт -40 г, ақ нан -40 г, алма -25 г, мейіз - 15 г, қаймақ - 30 г, май - 10 г
Сипаттамасы Нанды 2 тілімге бөліп, сүтке сулаңыз, оған 5 г қант қосыңыз. Сүзбені сүртіңіз, оны ақуызбен, қантпен және жармамен араластырыңыз, мейіз бен туралған, туралған алманы қосып жақсылап илеңіз. Маймен майланған қалыпқа суланған нанның бір бөлігін салыңыз, оған сүзбе массасын салмаңыз, үстіне екінші тілім нан салыңыз, май тамызып, пісіріңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.