Ірімшік, ет, қышқыл және майшабақ филесін екі рет өткізіңіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бидай наны - 100 г, ірімшік - 25 г, ет - 25 г, қышқыл - 15 г, майшабақ (Филе) - 20 г, картоп - 40 г, өсімдік майы - 10 г.
Сипаттамасы ет тартқышқа. Егер қоспасы өте өткір болып шықса, оны қайнатылған маймен немесе үгітілген қайнатылған картоппен және өсімдік майымен араластырыңыз. Еттің орнына шұжықты қолдануға болады. Дайындалған қоспаны нан кесектеріне немесе орамдарға жайыңыз, шөптермен безендіріңіз.