Ірімшік, ет, қышқыл және майшабақ филесін екі рет өткізіңіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Бидай наны - 100 г
ірімшік - 25 г
ет - 25 г
қышқыл - 15 г
майшабақ (Филе) - 20 г
картоп - 40 г
өсімдік майы - 10 г.
ірімшік - 25 г
ет - 25 г
қышқыл - 15 г
майшабақ (Филе) - 20 г
картоп - 40 г
өсімдік майы - 10 г.
Сипаттамасы ет тартқышқа. Егер қоспасы өте өткір болып шықса, оны қайнатылған маймен немесе үгітілген қайнатылған картоппен және өсімдік майымен араластырыңыз. Еттің орнына шұжықты қолдануға болады. Дайындалған қоспаны нан кесектеріне немесе орамдарға жайыңыз, шөптермен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ірімшік, ет, қышқыл және майшабақ филесін екі рет өткізіңіз пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Бидай наны - 100 г, ірімшік - 25 г, ет - 25 г, қышқыл - 15 г, майшабақ (Филе) - 20 г, картоп - 40 г, өсімдік майы - 10 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz