Табиғи антрекот
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті жіңішке етіп тураңыз, артық май мен сіңірден тазартыңыз, аздап шайқаңыз, тұз бен бұрыш себіңіз. Қызарғанша қатты қыздырылған майы бар табада 5-7 минут қуырыңыз (қызмет көрсетер алдында жақсырақ). Қуырылған кезде пайда болған шырынмен энтрекоттың үстіне құйып, әр порцияға бір кесек сары май салыңыз. Сіз жұмыртқамен бірге энтрекот дайындауға болады - жұмыртқаны пісіріңіз (қайнатылмаған жұмыртқа түрінде) және әр энтрекотқа жұмыртқа салыңыз. 500 г етке (жұмсаққа): 2 ас қасық. дәміне қарай сары май немесе еріген сары май, тұз және бұрыш қасықтары.