"Рембрант" шошқа етінен жасалған котлет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы әрқайсысы 150 г 2 кесек, тұз, ұнтақталған ащы бұрыш, 40 г сары май, 30 г алма, розмарин бұтағы. Кесектерді жуыңыз, құрғатыңыз, тұз себіңіз, дәмдеуіштерді қосыңыз және майдың 1/2 бөлігін әр жағынан 4 минут қуырыңыз. Аршылған және өзегі аршылған алмаларды 8 бөлікке кесіңіз. Кесектерді қуырғаннан кейін майды отқа төзімді шыныдан жасалған ыдысқа құйып, етті, туралған алманы салып, қалған май мен розмарин бұтағын қосыңыз. Тұмшапеште орташа отта шамамен 25 минут пісіріңіз. 1 порция - 2265 кдж/541 ккал. Б-24 г, Ж -41 г, У- 19 г.