Киев тіліндегі биточкалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа еті - 500 гр. Жұмыртқа - 5 дана. (жартысы тартылған ет қыртыс үшін екіншісі). Сүт - 25 гр. Ұн - 25 гр. Маргарин - 50 гр. Сары май - 50 гр. Тұз
бұрыш.
бұрыш.
Сипаттамасы Шошқа етін ет тартқыштан өткізіп, тұз бен бұрыш қосып, шикі жұмыртқаны қосып, омлет тәрізді шайқаңыз. Фарштан шарлар жасаңыз (бір порцияға бір) және тоңазытқышқа 1-2 сағатқа қойыңыз. Содан кейін еріген сары майды, ұнды, жұмыртқаны және сүтті қоспаға салып, қуырыңыз. Үстелге қызмет еткенде үстіне сары май құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Киев тіліндегі биточкалар пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа еті - 500 гр. Жұмыртқа - 5 дана. (жартысы тартылған ет қыртыс үшін екіншісі). Сүт - 25 гр. Ұн - 25 гр. Маргарин - 50 гр. Сары май - 50 гр. Тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz