Ескі орыс тіліндегі бітіру жұмыртқалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Екі бұзаудың миының котлеттерін тұзды суға сірке суы, қара және қызыл бұрыш, лавр жапырағы, кардамон қосып қайнатады, содан кейін електен өткізеді. Содан кейін ми массасына 3- 4 ас қасық крекер, қара және қызыл бұрыш, 1/2 қасық майға қуырылған 1 пияз, 2 сарысы, 1 жұмыртқа, туралған жасыл ақжелкен қосылады - осының бәрін араластырып, котлеттер жасаңыз. Майға қуырар алдында әр котлетті жұмыртқа қайнатқышы мен нан үгіндісіне батыру керек. Котлеттерге трюфель қосылған тұздықтар беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ескі орыс тіліндегі бітіру жұмыртқалары пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz