Ескі орыс тіліндегі бітіру жұмыртқалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Екі бұзаудың миының котлеттерін тұзды суға сірке суы, қара және қызыл бұрыш, лавр жапырағы, кардамон қосып қайнатады, содан кейін електен өткізеді. Содан кейін ми массасына 3- 4 ас қасық крекер, қара және қызыл бұрыш, 1/2 қасық майға қуырылған 1 пияз, 2 сарысы, 1 жұмыртқа, туралған жасыл ақжелкен қосылады - осының бәрін араластырып, котлеттер жасаңыз. Майға қуырар алдында әр котлетті жұмыртқа қайнатқышы мен нан үгіндісіне батыру керек. Котлеттерге трюфель қосылған тұздықтар беріледі.