Саңырауқұлақты котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 кг саңырауқұлақтарды сұрыптаңыз, жуыңыз және тұзды суға қайнатыңыз, дуршлагқа тастаңыз және ұсақтап тураңыз. 2 жұмыртқа, тұз, қара бұрыш, 1/2 бас пияз және 2 ас қасық қосыңыз. майдалап туралған жасыл ақжелкеннің қасықтары және котлеттерді кесу үшін жеткілікті қалың қоспаны жасау үшін жеткілікті ұсақталған крекер. Оларды нан үгіндісіне немесе ұнға салып, қатты қыздырылған өсімдік майына қуырыңыз.