Сорпаларға арналған салқын жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Жұмыртқа (сарысы) - 4 дана, тұтас жұмыртқа - 2 дана, сүт - 2/3 кесе, тұз, май. Сарысын жұмыртқа, сүт, тұзбен араластырыңыз. Қоспа сары маймен майланған фарфор шыныаяқтарға салынады, оларға су кірмейтіндей етіп ыстық суға салынады. Содан кейін баяу отта қайнатады, шыныаяқтарды суық суға салады және қатайғанша ұстайды. Алынған суық шыныаяқтардан алынады, кішкене текшелерге кесіледі және қызмет етер алдында сорпаға, кез келген сорпаға салынады.