Қарақұмық тұшпарасы қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйектер - 90 г, ашытылған қырыққабат - 90 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 5 г, пияз - 25 г, томат пюресі - 20 г, еріген сары май - 10 г, қаймақ - 10 г, шөптер, лавр жапырағы, ұнтақталған қара бұрыш, тұз, Тұшпара үшін: қарақұмық жармасы - 30 г, су - 100 г, тұз, еріген сары май - 10 г. Қырыққабат сорпасын қырыққабаттан пісіріңіз. Қарақұмық жармасын ұнтақтаңыз, су, тұз құйыңыз, тұтқыр ботқаны пісіріңіз және 1 см қабаты бар ыдысқа салыңыз. Ботқа қатайған кезде майға қуырып, қызмет еткен кезде қырыққабат сорпасына салыңыз.