Толтырылған шошқа етінің сүбесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Шошқа етінің филесі 200
алма 30
қара өрік 20
сары май 15
кілегей 50
сорпа 100
крахмал
тұз.
алма 30
қара өрік 20
сары май 15
кілегей 50
сорпа 100
крахмал
тұз.
Сипаттамасы Филе ұзынынан кесіледі, ұрылады, үстіне жұмсақ қара өрік пен тілімдерге кесілген алма салынады. Дайындалған етті кесектің ұзындығы бойынша орама түрінде домалақтап, жіппен мықтап байлайды. Алынған орамды қатты қыздырылған майға қуырады, содан кейін тұздайды, су қосады, кілегейдегі крахмал ерітіндісімен құйып, дайын болғанға дейін бұқтырады. Орам жіптен босатылады, қалыңдығы 1,5-2 см тілімдерге кесіледі, тұздықпен құйылады және картоппен немесе ұсақталған күрішпен бірге беріледі.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Толтырылған шошқа етінің сүбесі пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Шошқа етінің филесі 200, алма 30, қара өрік 20, сары май 15, кілегей 50, сорпа 100, крахмал, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz