Вермишель қосылған көкөніс сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбіз - 40 г, швед - 40 г, цуккини - 40 г, картоп - 40 г, вермишель - 10 г, май - 10 г, сүт - 200 г, аскөк - 2 г. Сәбіз мен шведті тілімдерге бөліп, маймен аздап құтқарыңыз. Картопты да тілімдерге кесіңіз. Қайнаған сүтте 50% сумен сұйылтылған тамырларды, тұзды (қалыпты мөлшерде) салып, қайнатыңыз, содан кейін картопты қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 12-15 минут бұрын қайнаған сорпаға вермишель қосыңыз.