Тоқаш қосылған сорпа (Ескі әдіспен)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы толтыру үшін: сәбіз - 10 г, репа - 10 г, жасыл бұршақ - 10 г, тұздық - 25 г, ірімшік - 5 г, май - 3 г. Ашытқы қамырынан орамдарды 1-2 данадан пісіріңіз. бір қызметке. Тоқаштардың үстіңгі бөліктерін кесіңіз, үгіндісін алып тастаңыз және тоқаштарды жасыл бұршақпен, пісірілген көкөністермен (сәбіз және репа) толтырыңыз, текшелерге кесіңіз және орташа қалыңдықтағы сүт соусымен дәмдеңіз. Көкөністердің бетін үгітілген ірімшікке себіңіз, еріген сары маймен себіңіз және тоқаштарды қуырғышта қызартыңыз. Қызмет көрсету кезінде тоқаштарды табаққа салыңыз да, мөлдір ет сорпасын құйыңыз.