Кеспе немесе вермишель қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Кеспе немесе вермишельді қайнаған тұзды суға салып, баяу отта пісіріңіз: вермишель 12-15 минут, кеспе 20-25 минут. Вермишельді пісірген кезде, соңғысын пісіргеннен кейін шаймау үшін, вермишельдің салмағына қатысты 6-8 есе көп су алыңыз (Жуылған вермишель дәмсіз және сақтау сөресі азырақ). Сорпаның едәуір мөлшерін дайындаған кезде вермишельді аз мөлшерде ыстық мөлдір сорпамен жауып, су ваннасында сақтаңыз. Кеспе мен вермишельді табаққа салып, мөлдір сорпаның үстіне құйыңыз. Сондай-ақ, үйдегі кеспемен сорпаны дайындауға болады.