Пісірілген, жартылай ысталған және ысталған шұжық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пісірілген шұжықтың бір бөлігінің бойымен пышақтың ұшымен тілік жасап, қабығын алып тастаңыз. Жіңішке шұжықтарды қиғаш етіп турап, сопақша тар тілім жасаңыз. Өте қалың шұжықты ұзынынан кесуге болады, содан кейін тілімдерге кесуге болады, шұжықты табаққа біркелкі етіп салып, ақжелкен бұтақтарымен немесе салат жапырақтарымен безендіруге болады. Қияр, қияр, маринадталған қияр, қызыл немесе ақ қырыққабат, қыша, тұздыққа бөлек қызмет етіңіз. Ысталған және жартылай ысталған шұжықты келесідей дайындаңыз: қабығын аршып, шұжықты қиғаш етіп тураңыз, жасыл ақжелкенмен безендірілген табақтарға бір қатарға қойыңыз, қышаға бөлек қызмет етіңіз